Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Diablo 4 komt in juni 2023 uit

De hel barst dan los.

Blizzard liet via trailer op The Game Awards 2022 weten dat Diablo 4 op 6 juni 2023 uitkomt voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. De game is nu te pre-orderen in verschillende edities.

Diablo 4 wordt bijna uitsluitend digitaal uitgegeven in een Ultimate Edition, Digital Deluxe Edition en Standard Edition. Er komt enkel een speciale fysieke versie in de vorm van de Diablo 4 Limited Collector’s Box. Die laatste is pas vanaf 15 december te pre-orderen.

Wie de eerste drie bovenstaande edities van de game pre-ordert, krijgt afhankelijk van zijn versie toegang tot verschillende bonussen en een open bèta die twee tot vier dagen duurt.

In de bijbehorende trailer zie je hoe de legers van de High Heavens en Burning Hells zich klaarmaken voor de strijd. Op het einde zie je ook nog hoe de Archangel Inarius zijn speer naar de Daughter of Hatred Lilith werpt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Diablo IV

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties