Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Diablo 3: Starter Edition kost je geen cent

Maar het doet je wel verlangen naar meer.

Via Blizzard's battle.net kan je vanaf vandaag de Starter Edition van Diablo 3 downloaden. Deze versie van het bekende spel is niet meer dan een veredelde demo, maar alles wat je erin behaalt, wordt overgedragen naar het volledige spel wanneer je dit aankoopt.

In deze trial kan je enkel de eerste Act van het spel spelen tot je bij de Skeleton King boss bent (een echt mietje, neem het van ons aan). Het maximale level dat je kan bereiken is 13, ruim voldoende om skeletmans neer te halen. Spelers met de Starter Edition kunnen echter niet naar het Auction House gaan om voorwerpen te (ver)kopen en kunnen enkel co-op spelen met andere Starter Edition-bezitters.

De Starter Edition kan rechtstreeks van battle.net worden gehaald door er in te loggen en de demo aan te vinken. Een andere manier om de demo te bekomen is door het volledige spel van een vriend te lenen en er in te loggen met jouw account. Erg lang zal het spel je niet bezig kunnen houden, vrezen we. Zelfs al grind je jezelf een weg tot je level 13 bereikt, dan ben je nog geen 6 uur bezig. Geïnteresseerden kunnen dus maar een ding doen: het spel kopen.

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties