Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Diablo 3 releasedatum komt eraan

Verschijnt al zeker tussen 1 april en 30 juni!

Blizzard komt alsmaar dichter bij een releasedatum voor het langverwachte Diablo 3! Tijdens een gesprek met investeerders, waar Blizzard in tegenstelling tot journalisten wél antwoorden aan verschuldigd is, slaagde de developer erin al een periode tussen 1 april en 30 juni af te bakenen voor de release.

"We kunnen bevestigen dat we een launch in het tweede kwartaal van dit jaar voor ogen hebben wat betreft Diablo 3. We verwachten in de komende weken meer details over de lanceerdatum vrij te kunnen geven," zei CEO van Blizzard Mike Morhaime.

Tijdens hetzelfde gesprek kon Thomas Tipple, de chief financial officier van Activision-Blizzard, ook kwijt dat Blizzard dit jaar 'minstens' twee games zal uitbrengen. Naast Diablo 3 zijn World of Warcraft: Mists of Pandaria, StarCraft II: Heart of the Swarm en Blizzard's DOTA-versie grote kanshebbers.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties