Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Diablo III krijgt vandaag nieuwe patch

Voegt o.a. nieuwe Treasure Goblins toe.

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment kondigt patch 2.2.0 voor Diablo III aan. De update is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In de officiële patch notes op Battle.net lees je dat er een aantal nieuwe features aan Diablo III worden toegevoegd. Zo krijgt de game onder andere drie nieuwe Treasure Goblins en een aantal nieuwe Legendary sets.

Het oppakken van voorwerpen is middels de patch eveneens aangepast. Zo worden grote hoeveelheden gems of crafting materials in één keer aan je inventory toegevoegd zodra je er een van oppakt. Blizzard noemt deze nieuwe feature "vacuum pickup".

Een andere ingrijpende verandering is de manier waarop potions in Diablo III werken. De patch voegt namelijk een Bottomless Health Potion aan de game toe. Deze vervangt alle standaard Health Potions . Het gebruik van de Bottomless Health Potion herstelt 60 procent van je levenspunten.

Diablo III is oorspronkelijk in 2012 voor de pc uitgebracht. Vorig jaar kwam eerste uitbreiding Reaper of Souls uit. Deze zat ingebakken in de PlayStation 4 - en Xbox One-versie van de game. Carls Diablo III: Ultimate Evil Edition review lees je op de site

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties