Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dhalsim aangekondigd voor Street Fighter 5

Nu met baard.

Ontwikkelaar Capcom maakt tijdens de Paris Games Week bekend dat Dhalsim een speelbaar personage in Street Fighter 5 is.

Capcom geeft aan dat Dhalsim in de nieuwe Street Fighter een andere look, nieuwe moves en nieuwe abilities heeft. De ontwikkelaar komt echter niet met specifieke details over het personage.

Wel laat de studio weten dat Street Fighter 5 in de toekomst nog zes nieuwe personages krijgt. Deze zijn te ontgrendelen met behulp van Fight Money.

Dhalsims onthulling zet de teller momenteel op vijftien verschillende speelbare personages in Street Fighter 5. Het rooster ziet er nu als volgt uit: Ryu, Ken, Nash, M.Bison, Cammy, Chun Li, Birdie, Necalli, Vega, R. Mika, Rashid, Karin, Zangief en Laura. Er volgen nog twee aankondigingen voor een totaal van zestien speelbare personages.

De releasedatum van Street Fighter 5 is inmiddels bekend. De game komt op 16 februari 2016 uit voor de pc en de PlayStation 4.

Lees in onze Street Fighter 5 preview alles wat we over de game weten.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties