Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

[DGC] Bad Company 2 extra goedkoop!

Sla je slag tijdens Dutchgamecon.

Om Dutchgamecon, Eurogamer en alle gamers in de Benelux extra in de verf te zetten, gaan we Battlefield: Bad Company 2 extra laag prijzen in de Eurogamershop.

Vanaf zaterdag 10 april tot en met zaterdag 17 april, kun je de Xbox 360 en de PS3-versie van Bad Company 2 voor 53,99 euro op de kop tikken. Dat is meteen 11 euro goedkoper dan de normale winkelprijs! We vergeten de PC-eigenaars natuurlijk niet: zij kunnen de game voor 38,99 euro (ipv. 49,99 euro) verkrijgen in de shop.

Dat is niet alles... In diezelfde week kun je via Eurogamer.be een code krijgen die je 10% korting geeft op alle andere bestellingen in de Eurogamershop! Via deze link kun je (na registratie op de site) jouw unieke code ophalen.

Op deze editie van Dutchgamecon strijden 32 Modern Warfare 2-teams uit 9 landen om een prijzenpot van 3000 euro. Samen met enkele locale teams zul je er ook bekende internationale namen zoals SK Gaming, Infused, TCM, Ech3lon en DZS terugvinden. Naast deze toernooien kan iedereen zich uitleven met met een heuse Forza Motorsport 3 race experience evenals FIFA en Tekken 6 speelsessies. Voor de Wii-fanaten onder jullie staat er Wii Hula Hoop en Wii Ski & Snowboard.

In de aparte 'social gaming area' kan elke gamer zijn ding doen. Breng je console of pc, scherm en game mee en speel je eigen favoriete games. Zin om met enkele andere bezoekers even een netwerkje op te zetten om gezellig wat samen te spelen? Allemaal mogelijk. Breng je materiaal mee en Dutchgamecon zorgt voor de rest.

Altijd al zin gehad om het tegen de grote teams op te nemen? Registreer je als speler voor MW2 en via het FFA non-pro toernooi worden zaterdagochtend de beste 4 gamers uitgekozen die op hun beurt mogen meespelen met de professionele teams!

Vergeet niet dat iedereen welkom is op Dutchgamecon in Haarlem op 10 en 11 april. Je kunt ons terugvinden op de Eurogamer-stand waar iedereen druk bezig zal zijn met het spelen van Bad Company 2 4vs4 Squad Rush. Tot dan!

Over de auteur
Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties