Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Deze week in de winkel

Assassin's Creed 2, Left 4 Dead en meer.

Wekelijks plaatst Chief een handig overzicht op hun site van de games die nieuw in de winkelrekken liggen. Deze week is zo mogelijk nog intenser dan de voorgaande met absolute smaakmaker Assassin's Creed 2. Ubisoft Montreal zal er alles aan doen om deze keer wel met een succesverhaal af te komen en wij wensen hen alvast het allerbeste toe. In de nieuwste telg verkennen we Italië op zoek naar de waarheid achter een politiek complot en er zullen koppen rollen.

Er valt echter heel wat meer te beleven aangezien we ook Left 4 Dead 2 in ons midden mogen verwelkomen, dit horror-epos behaalde vorig jaar vanuit het niets enorm veel succes en alle ogen zijn dan ook gericht op de makers in de hoop dat ze een even sensationele doch vernieuwende horror-ervaring kunnen neerzetten. Eveneens goed nieuws van op eigen bodem, want Belgische developer Larian Studios pakt uit met Divinity II: Ego Draconis, een diepgaande Roleplaying titel die niet vies is van grenzen af te tasten en met iets geheel nieuw op de proppen te komen, het verdict lezen jullie dit weekend reeds.

Maar dat is nog niet alles, want ook Jak & Daxter: The Lost Frontier (PS2, PSP), LittleBigPlanet (PSP) en de uiterst genietbare New Super Mario Bros. Wii komen naar je toe. Voor de fans van het betere blokkenwerk is er bovendien ook nog de nieuwste Lego Indiana Jones game die op elke recente console en handheld uitkomt.

Reacties