Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Deze week in de winkel

Waar gaan jouw spaarcentjes naartoe?

Op de site van Chief staat te lezen welke titels we deze week mogen verwachten. Topper is uiteraard de release van Call of Duty: Modern Warfare 2 die de aanzet zal geven tot vele liters virtueel bloed en moord en brand roepende parlementsleden. Bovengetekende zal alvast het recht op gamen vrijwaren dus stem op onze redactieleden bij de volgende verkiezingen!

Modern Warfare 2 komt uit op PC, PS3 en Xbox360. Zowel de Wii als de DS krijgen echter hun eigen Call of Duty titels genaamd Modern Warfare: Reflex en Modern Warfare: Mobilised, hopelijk met even veel klasse als we gewend zijn van de Call of Duty serie.

Mensen die niet houden van al dat brutale geweld, kunnen voor het alternatieve Invizimals opteren. Dit was één van onze favoriete titels na de GamesCom Keulen dankzij het unieke concept. Je hangt een camera aan je PSP en zal reizend door de wereld verscheidene creaties tegenkomen. Door zelf schaduwen te werpen kan je de omgeving beïnvloeden en gevechten tussen meerdere spelers leuker maken. Het opzet leek cool, hopelijk is de uitwerking dat ook. De volledige lijst kan je in dit nieuwsbericht terugvinden.

Reacties