Skip to main content

Deze Sega Genesis-games zijn nu beschikbaar via Nintendo Switch Online

Met Street Fighter 2 en meer.

Nintendo voegde 4 nieuwe Sega Genesis-games toe aan de Nintendo Switch Online-bibliotheek. Vanaf 19 april kun je aan de slag met Street Fighter 2: Special Champion Edition, Pulseman, Kid Chameleon en Flicky.

Street Fighter 2 kwam in 1993 uit voor Sega Genesis en was meteen ook de eerste Street Fighter-game die een port op de console van Sega kreeg. De action-platformer Pulseman kwam in 1994 uit en werd ontwikkeld voor ontwikkelaar GameFreak voordat die besloot om over te schakelen op het maken van Pokémon-games.

Bekijk op YouTube

Kid Chameleon is een platform-titel uit 1992 die gaat over een jongen die de holografische arcade game Wild Side betreedt om zijn vrienden te redden. In Flicky kruipen spelers in de huid van de blauwe vogel Flicky en begeleiden ze een groep gele vogels naar de uitgang door vijanden te ontwijken.

Een week geleden voegde Nintendo ook de Nintendo 64-klassieker Pokémon Stadium toe aan de Nintendo Switch Online-bibliotheek. Op onze website vind je ook nog een overzicht van alle games die momenteel in de Nintendo Switch Online-bibliotheek zitten.

Read this next