Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Deze infograph vertelt je alles over de nieuwigheden in Pokémon Black 2 en White 2

En dat allemaal in slechts elf korte stappen!

Nintendo liet onderstaande infograph op de wereld los. De lijst van info en plaatjes geeft duidelijk weer dat de jongste Pokémontitels, Black 2 en White 2 grote verschillen vertonen met hun voorgangers. Het zijn dan ook opvolgers en geen 'verbeterde derde'.

Opvallendste nieuwigheden zijn de nieuwe Gym Leaders die hun eigen stad krijgen en natuurlijk het Pokémon World Championship. In die laatste kan je tegen alle Gym Leaders, Champions en leden van de Elite Four strijden uit de voorbije vijf generaties van Pokémongames.

Daarnaast zal je ook je eigen winkel kunnen openen die je volledig zelf zal kunnen aanpassen. Er zijn tal van nieuwe items beschikbaar, maar ze zullen niet allemaal even goedkoop of makkelijk te vinden zijn.

Waar je in Black en White tot na de credits moest wachten eer je Pokémon kon vangen die niet uit de vijfde generatie kwamen, kan je dat hier al vanaf het begin van het spel. Dit wil ook zeggen dat tegenstanders een uitgebreider arsenaal aan monsters hebben.

Wie Pokémon Black weet uit te spelen krijgt toegang tot een "Hard Mode". Als je een nieuw spel in deze modus start, zullen alle trainers meer en/of sterkere Pokémon bezitten. Pokémon White krijgt dan weer het omgekeerde met de zogenaamde "Assist mode". Hierbij wordt het spel makkelijker.

Eens we alle 649 monsters hebben gevangen, zetten we een review van de spelletjes op de site. Of misschien houden we het toch bij 25...

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties