Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Deze games komen in mei 2022 naar PlayStation Now

Jutsu, Katana's en bloederige pixels.

Sony heeft de PlayStation Now-games bekendgemaakt die vanaf 3 mei 2022 beschikbaar zijn. Deze maand krijg je toegang tot Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4, Soulcalibur 6 en Blasphemous .

Daarnaast onthult het bedrijf ook dat alle PlayStation Now-abonnees bij de release van het nieuwe Playstation Plus-abonnement meteen toegang krijgen tot het Playstation Plus Premium-niveau.

In ander PlayStation-nieuws ontdek je dat de PlayStation Plus games voor mei gelekt zijn en las je het gerucht dat Sony sommige ontwikkelaars verplicht om tijdelijke demo's te maken voor het Playstation Plus Premium-abonnement.

Wil je graag meer weten over bovenstaande games, lees dan zeker eens de Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 review en de SoulCalibur 6 review van Sander.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

PS4, Xbox One, PC

Soulcalibur 6

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties