Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Deze drie games zijn nu beschikbaar in de Nintendo Switch Online-bibliotheek

Griezelen maar!

The box art for Devil World, The Mysterious Murasame Castle, and Castlevania Legends on a red background. The Nintendo Switch Online logo sits above them in white
Image credit: Nintendo

Nintendo heeft twee nieuwe NES-games en een Game Boy-titel aan de Nintendo Switch Online-bibliotheek toegevoegd.

In de NES-titel Devil World moet je doolhoven doorlopen en de duivel verslaan door kruisbeelden en bijbels te verzamelen. The Mysterious Murusame Castle (NES) draait dan weer om protagonist Takamaru die slechterik Murasame probeert te verslaan in kastelen vol Japans getinte vijanden.

De side-scroller Castlevania Legends kwam ten slotte in 1997 voor de Game Boy uit en geeft vampierenjager Sonia Belmont de opdracht om zich te ontdoen van Dracula.

Sinds 27 oktober kunnen abonnees daarnaast ook aan de slag gaan met de Nintendo 64-game Mario Party 3. Alle andere games die momenteel in de Nintendo Switch Online bibliotheek zitten, vind je op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Devil World

Nintendo Wii

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties