Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Devolver Direct 2022 vindt plaats op 10 juni

Onderdeel van Summer Game Fest 2022.

Uitgever Devolver Digital laat weten dat de Devolver Direct 2022 op 10 juni 2022 om 00:00 te zien is via Twitch en onderdeel is van Summer Game Fest 2022.

Het evenement duurt ongeveer 20 minuten en wordt gepresenteerd door "Mecha" Suda51, oftewel gameontwerper Goichi Suda. Wie kijkt, mag zich volgens de uitgever verwachten aan "sensationele aankondigingen van nieuwe games en de onthulling van nieuwe informatie over de game Cult of the Lamb".

Cover image for YouTube videoDevolver Direct 2022 Teaser | Watch June 9 @ 3PM Pacific

Verder krijg je ook een uitgebreid en hilarisch filmpje te zien waarin wetenschappers brainstormen over de stream en een countdown. Helemaal op het einde van het filmpje maakt de presentator van het evenement zijn opwachting.

Naast Devolver Digital onthulde Microsoft dat de Xbox en Bethesda Games Showcase op 12 juni 2022 plaatsvindt en dat die stream ook onderdeel is van Summer Game Fest 2022.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cult of the Lamb

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties