Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Devil's Third voor Wii U heeft singleplayer en multiplayer

Tomonobu Itagaki spreekt.

Het Wii U-exclusieve Devil's Third heeft zowel een singleplayer- als multiplayermodus, zo vertelt ontwikkelaar Tomonobu Itagaki op Facebook.

Het hoofd achter het project beantwoord hier regelmatig vragen van fans en onthult zo dat de game niet alleen een singleplayercampagne heeft. "Ik weet dat ik op verwachtingen van beide soorten gamers moet reageren", meldt Itagaki. "Sterker nog, we hebben zelfs het dubbele aantal werkkrachten ingezet om dit te behalen."

Daarbij meldt de ontwikkelaar dat het team nog steeds werkt aan de framerate en resolutie. De lengte van de game wil de man nog niet vrijgeven, maar dat kunnen de fans zelf uitvogelen aan de hand van de bovenstaande uitspraak, aldus Itagaki.

Devil's Third komt in 2015 uit en belooft een excentrieke actiegame te worden. Tijdens de E3-gamesbeurs van 2014 werd de game exclusief aangekondigd voor de Wii U. Tomonobu Itagaki is onder meer verantwoordelijk voor verschillende Dead or Alive-games en heeft gewerkt aan de Ninja Gaiden-reeks.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties