Skip to main content

Devil May Cry doorgeschoven naar 2013

Maar PC versie ook bevestigd.

Het lijkt een trend te worden. Grote releases die we hadden verwacht dit jaar nog te spelen, maar toch pas in 2013 verschijnen. Zo werden Tomb Raider en Aliens: Colonial Marines al uitgesteld naar begin 2013, en nu kunnen we daar nog een game bij scharen: Devil May Cry.

Capcom heeft bekend gemaakt dat DmC: Devil May Cry op 15 januari uitkomt voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Daarnaast heeft de uitgever bevestigd dat er ook gewerkt wordt aan een PC versie die op een latere datum wordt uitgebracht.

DmC is een reboot van de populaire franchise en ziet een jonge Dante die zijn weg moet vinden door de demonische stad Limbo. Hij wordt bijgestaan door het vrouwelijke personage Kat, die hem de weg wijst en tips geeft. Niet alleen de demonen hebben het op Dante gemunt, maar de stad zelf ook. Deze verandert soms in een soort gruwelijk Escher schilderij waarbij alle perspectieven omdraaien. In 2013 zullen we zien of dat daadwerkelijk leuke gameplay oplevert, hoewel het er in de trailers al spectaculair uitziet.

Read this next