Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Devil May Cry Collection duikt opnieuw op

Lijkt zowel voor PS3 als X360 uit te komen.

Alweer in 2009 lieten we voor het eerst weten dat er sprake was van een aankomende bundel waarin de eerste drie Devil May Cry games te vinden zouden zijn. Ondertussen is 2011 al voor de helft voorbij, en nog steeds ontbreekt de originele trilogie van Dante op de huidige consoles. Vandaag vingen we echter weer een teken van leven op.

De ESRB (Entertainment Software Rating Board) heeft vandaag namelijk Devil May Cry, Devil May Cry 2 en Devil May Cry 3: Dante's Awakening voor de PlayStation 3 en Xbox 360 aan haar database toegevoegd. Inderdaad, de held van Capcom lijkt ook op weg te zijn naar de console van Microsoft, terwijl de drie vernoemde spellen oorspronkelijk enkel voor de PlayStation 2 uitkwamen tussen 2001 en 2005.

Het feit dat de Devil May Cry reeks in oktober tien jaar oud zal zijn doet de mogelijke komst van een bundel natuurlijk ook erg waarschijnlijk in de oren klinken.

Capcom, de ontwikkelaar achter de trilogie, heeft nog steeds niet laten weten over een bundel. Maar natuurlijk staat de Tokyo Game Show eraan te komen, en we kunnen ons geen betere plek voorstellen om met zo'n aankondiging op de proppen te komen. We houden jullie op de hoogte!

Reacties