Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Devil May Cry 5 Special Edition aangekondigd voor PS5 en Xbox Series X

Smokin' Sexy Stylish aankondiging!

Capcom laat weten dat Devil May Cry 5 Special Edition naar PlayStation 5 en Xbox Series X komt. De special edition is uitsluitend digitaal verkrijgbaar bij de lancering van de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Naast snellere laadtijden en betere audio krijgt de game ook een visuele upgrade. Zo kun je kiezen voor raytracing. In dat geval speel je de game in 4K aan 30 frames per seconden. Gaat je voorkeur eerder uit naar 60 frames per seconde, dan speel je de game in een resolutie van 1080p. Is dat nog niet voldoende, dan kun je alsnog de High Framerate Mode aanzetten en speel je de game aan 120 fps.

Verder kun je de game ook 1,2 keer sneller maken, zorgt de Haptic Feedback van de DualSense controller voor meer diepgang en kun je nu de game aanvatten met antagonist Vergil. Die laatste zal op een later moment ook beschikbaar worden op de PlayStation 4 en Xbox One als je de betalende Vergil DLC koopt.

Als laatste introduceert deze speciale editie ook de extra Legendary Dark Knight-moeilijkheidsgraad. Die zorgt voor meer vijanden, extra chaos en de mogelijkheid om meer combo's te doen.

Waarom het een goede zaak is dat de game naar PlayStation 5 en Xbox Series X komt, lees je in de Devil May Cry 5 review van Yvo.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties