Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Devil May Cry 5 bevat microtransacties

Code rood.

Tijdens de Tokyo Game Show is duidelijk geworden dat Devil May Cry 5 microtransacties bevat. In de game gebruik je Red Orbs om nieuwe vaardigheden en upgrades te kopen. Die Red orbs verdien je tijdens de game, maar zijn ook te koop voor echt geld.

Volgens hoofdontwikkelaar Hideaki Itsuno is het aankopen van Red Orbs optioneel. "Mensen die tijd willen besparen en alle vaardigheden in één keer willen aankopen, hebben die mogelijkheid. Maar volgens ons moet je niet alle vaardigheden vrijspelen om van de game te genieten", aldus Itsuno.

Verschillende games bewezen in het verleden al dat singleplayer progressie en microtransacties moeilijk samengaan. Dat lees je onder andere in onze Middle Earth: Shadow of War review. Begin volgend jaar weten we meer, Devil May Cry 5 lanceert ten laatste in maart 2019.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen