Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Devil May Cry 4: Special Edition komt deze zomer uit

Speelbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Ontwikkelaar Capcom heeft aangekondigd dat Devil May Cry 4: Special Edition deze zomer voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uitkomt.

De game heeft een schermresolutie van 1080p en loopt op 60 frames per seconde. DMC 4: Special Edition bevat bovendien drie nieuwe speelbare personages: Vergil, Trish en Lady.

"Vergil heeft een volledig aanpasbare moveset die op zijn vaardigheden in Devil May Cry 3: Special Edition gebaseerd is. We hebben daarnaast ook enkele vaardigheden van de Vergil uit DmC Devil May Cry aan het personage toegevoegd", aldus de ontwikkelaar in een bericht op de officiële Capcom-blog.

Vergil is in alle missies speelbaar. Trish en Lady zijn enkel in specifieke levels te gebruiken. Trish is een personage dat voornamelijk van mêlee-aanvallen gebruikmaakt . Lady heeft vuurwapens en een grappling hook tot haar beschikking.

DMC4: Special Edition krijgt tevens de nieuwe Legendary Dark Knight Mode. Deze extra moeilijkheidsgraad was eerder enkel op de pc-versie van Devil May Cry 4 beschikbaar. De game heeft daarnaast ook een aantal nieuwe outfits en skins voor de verschillende speelbare personages.

DmC Devil May Cry kreeg onlangs ook een remaster. Yvo's DmC Devil May Cry: Definitive Edition review lees je op onze site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties