Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dev. Scribblenauts werkt aan XBLA-titel

"Nog te vroeg om details los te laten".

5Th Cell, de ontwikkelaar verantwoordelijk voor Scribblenauts, heeft in een interview laten weten dat ze in de toekomst niet enkel spellen zullen blijven maken voor de DS. Jeremiah Slaczka, de oprichter van de studio, gaat een stapje verder door te zeggen dat hun volgende spel "redelijk groots" zal worden.

Slaczka gaf aan dat 5Th Cell aan het werken is aan downloadable game die via Xbox Live te verkrijgen zal zijn, maar dat alles nog ver weg is. "Het project is helemaal nog niet klaar om op het publiek los te laten. Het enige dat we nu kunnen aankondigen is dat we wel degelijk aan het werken zijn aan een spel voor consoles, en we zien wel wat we vanuit deze positie allemaal laten weten", aldus Slaczka.

"We moeten het opnemen tegen bedrijven als Square Enix en Nintendo, en hun triple-A producten", ging de man verder. "Mensen vergelijken ons graag met deze giganten, en daar heb ik geen enkel probleem mee - ikzelf heb dezelfde standaard in mijn hoofd -, maar dit soort organisaties heeft vaak drie jaar de tijd om een spel af te werken. bij 5Th Cell is dit slechts één jaar, en dat is het grote verschil. Ik voel me soms als een boxer waarvan een hand op zijn rug is geboden".

Wij kijken alvast uit naar wat 5Th Cell allemaal in de pijpleiding heeft zitten. We waren namelijk erg onder de indruk van Scribblenauts, zoals jullie kunnen lezen in onze review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Scribblenauts

Nintendo DS

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties