Skip to main content

Dev. Just Cause 2 denkt vooruit

"We werken al aan nieuwe game."

Terwijl ontwikkelaars vaak na de productie van een spel een paar weken vakantie nemen doet Avalance Studios het tegenovergestelde. Het Zweedse bedrijf legt momenteel de laatste hand aan Just Cause 2, maar geeft aan dat er al nieuwe vooruitzichten zijn voor een verse titel.

"Het overgrote merendeel van de werknemers bij Avalance is al aan het sleutelen aan een nieuwe titel," laat oprichter Christofer Sundberg weten. "We zijn nu de laatste plooien in Just Cause 2 aan het gladstrijken. Ik denk dat er momenteel zelfs minder dan tien mensen aan die titel werken nu we dichtbij de release ervan zijn."

Waaraan Avalance Studios dan wel zou werken is nog niet geweten. Wel heeft de ontwikkelaar niet zo heel lang geleden de rechten op de free-to-play MMO The Hunter gekocht. Dit is een spel waarin het neerhalen van dieren als doel naar voren komt. Komaan Gaia, waar blijven jullie nu?

Binnen enkele dagen gaan wij bij Eurogamer België zelf aan de slag met Just Cause 2. Kom dus zeker binnenkort opnieuw een kijkje nemen mocht deze game je interesseren.

Read this next