Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Deus Ex: Mankind Divided uitgesteld tot augustus 2016

Zes maanden langer wachten.

Deus Ex: Mankind Divided is uitgesteld tot 23 augustus 2016. Dit laat Eidos Montreal-baas David Anfossi weten op de officiële site van de game.

"We zijn trots op de game zoals hij nu is, maar we zien dat we meer tijd nodig hebben om alle onderdelen te perfectioneren. Om dit te kunnen doen, hebben we meer tijd nodig", schrijft Anfossi.

De ontwikkelaar benadrukt in het bericht dat Eidos Montreal met Deus Ex: Mankind Divided een waardige opvolger van Deus Ex: Human Revolution wil maken. Anfossi: "Ik weet dat de verwachtingen hoog gespannen zijn. We willen die verwachtingen niet alleen waarmaken, maar ook overstijgen."

Deus Ex: Mankind Divided stond aanvankelijk voor 23 februari 2016 gepland. De game komt uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Voor meer over de game lees je Randolfs Deus Ex: Mankind Divided preview


Nog even tijd? Lees dan ook:

Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties