Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Deus Ex: Mankind Divided speelbaar zonder gezien te worden

Geldt dit keer ook voor eindbazen.

Het is mogelijk om Deus Ex: Mankind Divided van begin tot einde te spelen zonder ook maar één keer gezien te worden door vijanden. Dat maakt Jean-François Dugas van Eidos Montreal bekend via Twitter.

De ontwikkelaar meldt bovendien dat deze speelstijl beschikbaar is tijdens gevechten met eindbazen. Voorganger Deus Ex: Human Revolution had deze optie niet. Dugas meldt tevens dat Deus Ex: Mankind Divided de zeer uitdagende Give Me Deus Ex-moeilijkheidsgraad bevat. De ontwikkelaar denkt ook na over een New Game Plus-modus voor de game.

Deus Ex: Mankind Divided werd vorige week officieel aangekondigd. Een aantal dagen voor de aankondiging lekten er al screenshots en een korte trailer van de game. Deus Ex: Mankind Divided heeft nog geen releasedatum.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties