Skip to main content

Deus Ex: Mankind Divided - 5 dingen die je moet weten

Augment je kennis.

Sluit je datapoort aan en ga er eens voor zitten. Deus Ex: Mankind Divided is gearriveerd en belooft een rijke ervaring op het gebied van gameplay en verhaal. Wij hebben vijf dingen die je moet weten op rij gezet, zodat je volledig voorbereid bent om de straten van Praag te trotseren.

Deus Ex: Breach

Eidos Montreal omschrijft Breach als een losstaande Arcade-modus, waarin de ontwikkelaar geen rekening hoeft te houden met de bestaande lore en artstijl, en dus helemaal los is gegaan. Je speelt een Ripper, een Hacker die in de virtuele omgeving van bedrijfsservers stapt. Hier is het jouw taak om 75 missies te voltooien en een zo hoog mogelijke score te behalen. Je kunt je vrienden uitdagen om je score te overstijgen, of de missie moeilijker maken door modifiers te gebruiken. In beide gevallen krijg je een fikse beloning als je uitdaging doorstaat.

Breach geeft zijn eigen twist aan de wereld van bedrijfsspionage en hacktivisme, en lijkt een onderhoudende modus zelfs wanneer je de hoofdgame hebt uitgespeeld.

Ga verder naar het volgende Deus Ex: Mankind Divided feit.