Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Deus Ex: HR release eind augustus

In Nieuw-Zeeland en Australië.

Enkele dagen geleden verkondigde Jean-François Dugas van Eidos Montreal dat dé releasedatum voor Deus Ex: Human Revolution deze week bekend gemaakt zou worden, maar de goede man houdt ons klaarblijkelijk graag op het puntje van onze stoel.

Een Australische winkel onthulde namelijk reeds een datum, maar niet echt diegene waar wij op zaten te wachten. Onze Nieuw-Zeelandse en Australische lezers daarentegen zullen blij zijn te horen dat Deus Ex: Human Revolution voor hen vanaf 25 augustus in de winkelrekken komt te liggen. Vermoedelijk zal de Europese release slechts enkele dagen vroeger of later plaatsvinden.

De nieuwste Deus Ex-game kreeg eerder al af te rekenen met een uitstel, maar intussen lijkt er achter de schermen nogmaals gepuzzeld te zijn met het Eidos' releaseschema, want waar er toen sprake was van april, is het nu plots augustus geworden. Nuja, je hoort ons niet klagen zolang die extra ontwikkelingstijd de uiteindelijke game ten goede komt.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties