Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Detroit: Become Human meer dan 3 miljoen keer verkocht

Onmenselijke cijfers.

Ontwikkelaar Quantic Dream maakt bekend dat Detroit: Become Human intussen al 3,2 miljoen keer is verkocht. Dat is een nieuwe mijlpaal voor de studio. Met twee miljoen verkochte exemplaren was de game vorig jaar al de snelst verkopende Quantic Dream-game.

Detroit: Become Human speelt zich af in de toekomst en stelt de vraag of androids dezelfde rechten hebben als mensen. Het verhaal volgt drie dergelijke androids. Jouw keuzes bepalen hoe het verhaal afloopt en welke personages het al dan niet overleven.

Onze Carl was alvast laaiend enthousiast over de game in zijn Detroit: Become Human review. De game komt later dit jaar ook naar de pc via de Epic Games Store, dus dat zal vermoedelijk nog een extra boost geven aan de verkoopcijfers. Een exacte releasedatum voor de pc-versie is er nog niet.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties