Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Detective Pikachu sequel nog steeds in ontwikkeling

Schokkend nieuws.

Filmproducent Legendary Entertainment bevestigt dat de opvolger op Pokémon: Detective Pikachu nog steeds in ontwikkeling is. Verdere informatie over die sequel lost de studio evenwel niet.

De eerste Detective Pikachu-film kwam in 2019 uit en bracht 433 miljoen dollar op. Ondanks dat relatieve succes werd het na de release snel stil over een opvolgfilm. Nu bevestigen schrijvers Benji Samit en Dan Hernandez dat die nog steeds in de maak is.

Volgens Samit en Hernandez zijn er echter nog steeds 'discussiepunten' over de sequel die moeten worden uitgeklaard. Wat dat precies inhoudt en wanneer we de sequel dan wel mogen verwachten, is onduidelijk.

In 2018 kwam er ook een game over Detective Pikachu uit. Ook over een mogelijke opvolger daarvoor is het al jaren stil. Sanders Detective Pikachu review vind je hier.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties