Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Details Shadow of Mordor DLC The Bright Lord bekendgemaakt

Speel als Celebrimbor in laatste uitbreiding.

Ontwikkelaar Monolith Productions geeft meer details betreft The Bright Lord, de laatste DLC van Middle-earth: Shadow of Mordor.

In deze laatste downloadbare uitbreiding speel je als Celebrimbor, de elf die de ringen uit Lord of the Rings heeft gecreëerd. Je gebruikt zijn eigen ring om tegen Sauron te strijden en jezelf onzichtbaar te maken. Daarnaast kan je teleporteren, een orcleger opbouwen met Shadow Brand, en je gezondheid regenereren door volgers op te offeren.

In tien nieuwe missies gebruik je deze vaardigheden en zo is er tevens een Elite Orc Army te vinden met meer vaardigheden, een Challenge-modus, en een Celebrimbor-skin om de hoofdgame mee te spelen.

Een releasedatum en prijs voor The Bright Lord is nog niet bekend, maar de uitbreiding is in elk geval onderdeel van de seizoenspas van de game. In de Middle-earth: Shadow of Mordor review van Derek lees je over zijn ervaringen in de donkere wereld van Tolkien.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties