Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Details Season Pass The Crew bekend

Nieuwe voertuigen, meer missies en een PvP-modus.

De details van de Season Pass en de downloadbare content voor The Crew zijn bekend.

Vanaf januari 2015 wordt deze content voor The Crew beschikbaar gemaakt. Je kan aan de slag met vier verschillende Car Packs, nieuwe missies, een nieuwe PvP-modus, meer stickers en tuning kits. Bezitters van een Season Pass krijgen bij de release op 2 december toegang tot de McLaren 12C en de Ferrari 458 Speciale. Daarnaast krijg je één week eerder toegang tot alle vier de Car Packs.

De Extreme Car Pack bevat vier performance cars en is beschikbaar in januari. De Speed Car pack is verkrijgbaar in februari en bevat vier sportwagens. De Vintage Car Pack is verkrijgbaar in maart 2015 en bevat vier klassieke wagens. De Raid Car Pack is verkrijgbaar in april en bevat vier off-road voertuigen.

Bij elke Car Pack worden nieuwe missies beschikbaar gesteld die overeenkomstig zijn met het thema van de content. Elke pack is apart verkrijgbaar voor €6,99 of samen, als onderdeel van de Season Pass, voor €24,99.

De gesloten bèta van The Crew is op dit moment in volle gang en loopt tot 10 november. In de The Crew preview van Carl lees je zijn hands-on met de 'CARPG'.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties