Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Details rond Monster Hunter-film bekend

Plot, cast, regisseur en meer.

Capcom maakt de details rond de aankomende Monster Hunter-film bekend. Resident Evil-regisseur Paul W.S. Anderson schrijft en regisseert de adaptatie. De film gaat deze maand nog in productie.

De plot draait om twee helden uit verschillende werelden die samenkomen om een gedeeld gevaar te bestrijden. Volgens de omschrijving komen de personages bekende gezichten uit de serie tegen zoals de Admiraal.

De cast bestaat uit Milla Jovovich (Resident Evil-films), Ron Perlman (Hellboy), Tony Jaa (Ong-Bak-films), Diego Boneta (Scream Queens) en T.I (Ant-Man). De film wordt geproduceerd door Constantin Film en de opnames vinden in Zuid-Afrika en Namibië plaats.

Begin dit jaar is Monster Hunter World uitgekomen. Sander zijn Monster Hunter World review lees je op de site. Aspirant-hunters kunnen op de site ook een overzicht met Monster Hunter World tips en tricks vinden.

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties