Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Details over demo Just Cause 2

UPDATE: vanaf 4 maart te downloaden.

Zopas was Eurogamer België te gast op een evenement van Square Enix waarop we Just Cause 2 in actie te zien kregen. Onze bevindingen zullen binnenkort online te vinden zijn in een geschreven artikel, maar we lichten nu al even een tipje van de sluier op omtrent wat we zoal te horen kregen.

Binnenkort zal er een demo van het spel op Xbox Live en PlayStation Network te downloaden zijn, en deze belooft gigantisch groot te worden. Zo vertelden Mike Oldman, de Square Enix community manager, dat er 35 vierkante kilometer aan land te verkennen zal zijn. "Verwacht zandige woestijnen, steden, kampen, militaire basissen, landingsbanen en nog veel meer," aldus Oldman.

"We zijn er zeker van dat de demo van Just Cause 2 je een goed idee gaat geven van wat je mag verwachten van Just Cause 2 wanneer het eind maart in de winkels te vinden zal zijn. Zo zijn alle vaardigheden van hoofdpersonage Rico ook meteen aanwezig in de demo waardoor je de meest gekke stunt kunt uithalen," vertelde een enthousiaste Oldman. "Er zitten zelfs enkele multi-stage missies van een van de facties in de demo, terwijl er een gezonde mix aan voertuigen beschikbaar zal zijn. Vrachtwagens, vliegtuigen, helikopters, jeeps, noem het maar op!"

Het ziet ernaar uit dat we ons zeker niet zullen vervelen met de demo van Just Cause 2. De enige vraag blijft: wanneer kunnen we ermee aan de slag? Op die vraag kon Oldman nog geen antwoord geven, maar we geven jullie een seintje wanneer we het te weten komen.

UPDATE: Square Enix heeft net laten weten dat de demo van Just Cause 2 vanaf 4 maart te downloaden zal zijn via Xbox Live, PSN én Stream.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties