Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Details over de companion app voor The Division

Upgrade en level je drone onafhankelijk van in-game karakter.

Ubisofts Tom Clancy's The Division speel je niet enkel op consoles. De MMORPG heeft een companion app voor Android en iOS. Ubisoft legt uit wat je zoal met deze app kunt.

Met de app bekijkt de speler de spelwereld van bovenaf. Je bestuurt een drone waarmee je moeilijk zichtbare vijanden markeert opdat teamgenoten ze kunnen aanvallen. De drone heeft ook de mogelijkheid vijanden zelf aan te vallen in realtime. Mochten vrienden hier behoefte aan hebben, kan de drone hen genezen en (tijdelijk) sterker maken.

De drone is een losstaand personage van het karakter waarmee je in The Division speelt. De speler levelt de drone dan ook als een apart personage - upgrades en unlocks voor de drone hebben nog geen invloed op je in-game personage. Ubisoft zegt erover na te denken om een vorm van kruisbestuiving tussen de main game en de companion app te creëren. De studio heeft hier echter nog geen definitieve plannen voor gemaakt.

Tom Clancy's The Division verschijnt voor PlayStation 4 en Xbox One. Ubisoft bekijkt de mogelijkheid het spel op andere platformen uit te brengen. De MMORPG wordt in 2014 verwacht en benadrukt players versus players gameplay.

Meer over The Division weten? Lees dan onze The Division review en raadpleeg onze The Division tips.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties