Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Details over 3DS-game Time Travellers

Nieuwe game Level-5 ziet er spannend uit!

Tijdens het Vision Event van Level-5, de ontwikkelaar die onder andere verantwoordelijk is voor Professor Layton en Dragon Quest IX, zijn er meer details rond de mysterieuze game Time Travellers naar boven gekomen. We wisten al sinds voor de voorbije E3 af van deze game, maar toen was het zelfs nog niet duidelijk voor welk platform het spel zou verschijnen.

Time Travellers zal exclusief voor de 3DS, de in maart aankomende nieuwe handheld van Nintendo, verschijnen en legt erg hard de nadruk op het vertellen van een interessant verhaal. Jiro Ishi, de man verantwoordelijk voor het script, liet weten dat hij zijn beste mensen ingeschakeld heeft om de storyline van Time Travellers te verzorgen. De man werkte eerder al mee aan de Professor Layton reeks.

Verder zal Level-5 trachten om met Time Travellers "nieuwe game design aan boord hebben waarmee een groter publiek bereikt kan worden". Een direct gevolg daarvan is dat Level-5 verwacht dat er tussen de 500.000 en één miljoen exemplaren van het spel verkocht zullen worden.

Wanneer we Time Travellers op de 3DS zullen mogen verwelkomen blijft voorlopig nog een raadsel, maar wij kijken er alvast erg naar uit!

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties