Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Details november update voor Xbox One bekend

Voegt onder andere Xbox 360 backwards compatibility toe.

Details voor de Xbox One update van november zijn bekend. Dit is te lezen op Xbox Wire.

De grootste toevoeging is de backwards compatibility met Xbox 360-games. Zodra je de update binnen hebt, krijg je op je Xbox One toegang tot meer dan honderd Xbox 360-games en bijbehorende DLC. Je kunt je Xbox 360-games streamen en je gameplay opnemen. Je kunt tevens online spelen, zelfs met Xbox 360-gebruikers.

De Home, Store, Community, Guide en OneGuide-secties zijn ook vernieuwd. De Store krijgt een nieuwe verdeling: Games, Movies & TV, Apps en Music. Ook heb je de beschikking over een galerij met daarop een snel overzicht van mogelijke aankopen. Via Community deel je achievements en gameplaybeelden.

Deelnemers aan het Xbox Preview-programma kunnen zich aanmelden om de update eerder te ontvangen. Microsoft stuurt de testversie in fases naar geïnteresseerden, dus niet iedereen krijgt tegelijkertijd toegang. Leden die in het verleden veel feedback hebben gegeven krijgen als eerste toegang tot de previewversie.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties