Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Details Nintendo E3 persevenement bekendgemaakt

Treehouse keert ook terug.

Nintendo's E3 persevenement vindt dit jaar op 16 juni om 18:00 uur Nederlandse tijd plaats.

Nintendo organiseert net als voorgaande jaren geen officiële persconferentie. In plaats daarvan zendt het bedrijf een speciale Nintendo Direct-aflevering uit. De Nintendo Treehouse livestream met gameplaybeelden van nieuwe games keert ook terug.

Enige tijd geleden heeft Nintendo al aangegeven dat er tijdens de E3-beurs van dit jaar geen aankondigingen omtrent de Nintendo NX of Nintendo smartphonegames zullen zijn. De nieuwe Zelda-game is dit jaar ook niet op de beurs aanwezig.

Nintendo of America organiseert in 2015 tevens voor het eerst in 25 jaar de Nintendo World Championships. De voorrondes van dit toernooi vinden alleen in de VS plaats, de finale is tijdens de E3 zelf. In het onderstaande filmpje zie je hoe Nintendo of America-baas Reggie Fils-Aime zich hierop voorbereidt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties