Skip to main content

Details Lego Dimensions gelekt

UPDATE: nu officieel aangekondigd met trailer.

UPDATE: Uitgever Warner Bros. kondigt nu officieel Lego Dimensions aan. De game komt op 29 september uit voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Nintendo Wii U.

Lego Dimensions bevat personages uit DC Comics, The Lord of the Rings, The Lego Movie, the Wizard of Oz, Lego Ninjago en Back to the Future. "We brengen dit jaar in ieder geval de volgende pakketten uit voor Lego Dimensions: Back to the Future pakket met deLorean en Marty McFly-figuurtje, Lego Ninjago pakket met Kai en Cole-figuurtjes, drie Ninjago paketten met Jay Nya en Zane-figuurtjes, twee DC Comics pakketten met Wonder Woman en Cyborg-figuurtjes, drie Lord of the Rings-pakketten met Gollem, Gimli en Legolas-figuurtjes, vier The Lego Movie pakketten met Emmet, Bad Cop, Benny en Unikitty-figuurtjes en een Wizard of Oz pakket met een Wicked Witch of the West-figuurtje", aldus Warner Bros.

"We zijn van plan om in de komende maanden meer pakketten aan te kondigen. Toekomstige uitbreidingen blijven werken met het Starter Pack".

Bekijk op YouTube

OORSPRONKELIJK BERICHT: Er zijn details gelekt over Lego Dimensions, een interactieve speelgoedgame met personages zoals Batman en Gandalf.

De informatie over de nieuwe Lego-game is afkomstig van Reddit. Zo bevat het Lego Dimensions Starter Pack een Lego Toy Pad, een aantal Lego-steentjes, figuurtjes van Batman, Gandalf en Wyldstyle uit de Lego Movie en een Lego Batmobile. Een persbericht maakt daarnaast ook een verwijzing naar andere producten, zoals de DeLorean uit Back to The Future.

Een afbeelding van het pakket wekt de indruk dat de Lego Toy Pad werkt zoals een portal in de Skylanders-reeks. Fysieke figuurtjes worden via een Portal in speelbare game-personages veranderd.

Zowel Lego als uitgever Warner Bros. hebben tot nu toe nog niks losgelaten over Lego Dimensions. Het is ook nog niet duidelijk voor welke platformen de game precies uitkomt.

Read this next