Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Details Ghost Recon: Future Soldier

Classes, multiplayer en singleplayer.

Onlangs verscheen er een realtime trailer van de nieuwe game in de Ghost Recon reeks van Ubisoft. Deze toonde al heel wat modern wapentuig waar de speler ten strijde mee kan trekken. Maar vandaag geeft Ubisoft wat meer details vrij rond de multiplayer.

Allereerst zijn er vier verschillende classes: Commando, Engineer, Recon en Sniper. Ieder heeft zijn eigen speciale vaardigheden en wapens. Zo krijgt de Commando klasse toegang tot zware wapens, de Engineer heeft op zijn beurt een drone ter beschikking, waar de Recon klasse voor een bepaalde tijd onzichtbaar kan worden. De Sniper krijgt dan weer hulp bij het lokaliseren van vijandige doelwitten.

Ongeacht je klasse heeft iedere speler ook toegang tot een exo-skelet. Dit is een soort robotische upgrade waardoor je meer wapens een uitrusting kan dragen, terwijl je toch je behendigheid behoudt. Iedere Ghost is ook een getrainde CQB vechter en heeft een keiharde “Krav Maga” training achter de kiezen. Met deze Israëlische gevechtstechniek kunnen ze in vijandige troepen met de blote hand doden.

De co-op mode krijgt een drop in/drop out systeem, waardoor spelers gemakkelijk vrienden kunnen vervoegen tijdens een potje coöperatieve knallen. Online gevechten worden 8v8 schermutselingen, die modes ondersteunen zoals Capture the Flag en Domination. Opnieuw is de uplink met andere spelers mogelijk, waardoor je kunt zien wat zij zien, iets wat teamwork zeker zal bevorderen. Nog iets wat samenwerking zal aansporen is het overdragen van je eigen vaardigheden op je teamleden. Zo kan de Recon klasse voor bepaalde tijd ieder teamlid die zich in de nabije omgeving bevindt, ook onzichtbaar maken.

Ghost Recon: Future Soldier wordt op het einde van dit jaar in de winkelrekken verwacht en beschikbaar zijn op de Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii, en er zou ook versie komen voor de Nintendo DS en PSP.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties