Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Details Gears Of War 3's 'Beast Mode'

Zoals Horde maar dan als Locust.

Epic Games heeft wat meer informatie vrijgegeven over 'Beast Mode', de nieuwe mode voor Gears of War 3 die Cliff Bleszinski op Microsoft's persconferentie aankondigde vorige maandag.

Beast Mode is eigenlijk de Horde Mode uit Gears of War 2, enkel speel jij nu als één van de Locust en moet je aanvalsgolven van de mensen weerstaan. Grote verschil is dat je als Locust keuze hebt uit verschillende klassen en dat je je character kan upgraden. Je kunt bijv. als een Ticker starten en via een 'development tree' uiteindelijk een Mauler Boomer worden. En dat is maar één van de vele mogelijkheden.

Meer info en een hands-on preview kun je in de komende dagen verwachten van onze reporters in Los Angeles. Gears of War 3 verschijnt op 8 april 2011.

Getagged als
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties