Skip to main content

Details Challenge Mode en Alex in Street Fighter 5 onthuld

UPDATE: releasedatum update bekend.

UPDATE:Capcom laat weten dat de gratis update voor Street Fighter 5 op 28 maart uitkomt. Met deze update krijgen spelers toegang tot de Challenge Mode, online rematches, verbeteringen aan de Battle Lounge en verscheidene bugfixes en tweaks.

Op 30 maart wordt de In-game Store geopend en is Alex beschikbaar. Het is dan nog niet mogelijk om de premium munteenheid Zenny aan te schaffen. Capcom heeft daarom besloten om Alex tijdelijk gratis speelbaar te maken, totdat het mogelijk is om Zenny te kopen.

Als bedankje voor het geduld geeft Capcom de Story Mode kostuums van Ryu en Chun-Li gratis weg.

Oorspronkelijk bericht:Capcom heeft in een blogpost uit de doeken gedaan wat voor challenges er in Street Fighter 5 beschikbaar zijn. Deze challenges worden toegevoegd met de update van later deze maand.

De modus bevat een groot aantal tutorials voor beginners en gevorderden, alsook tutorials voor alle individuele vechters. Onder andere het V-systeem, counters en combo's worden uitgebreid toegelicht. Deze kennis wordt vervolgens in de nieuwe Trials Mode beproefd.

Het eerste DLC-personage Alex is in dezelfde blogpost toegelicht. De vechter maakt gebruik van houdgrepen, maar is op een afstand ook effectief. Alex is beschikbaar in de In-game Shop, die ook later deze maand beschikbaar is.

Met deze update worden ook balansupdates en bugfixes uitgevoerd. Na de update is er ruimte voor acht spelers per Battle Lounge. Eerder zijn er maatregelen tegen ragequitters in Street Fighter 5 aangekondigd. Schuldigen krijgen een reductie in hun League Points.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Read this next