Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Details CE's Final Fantasy XIII-2 bekend

Limited Collector's Edition, én Crystal Edition

Square Enix laat vandaag weten dat Final Fantasy XIII-2, de rechtstreekse opvolger voor deeltje dertien, beschikbaar zal zijn in de vorm van twee exclusieve speciale edities: de Limited Collector's Edition en de Crystal Edition.

De Limited Collector's Edition wordt geleverd in clamshell-verpakking en bevat de game, een Composer Selected Soundtrack CD met een aantal muziektracks uit de game die speciaal zijn geselecteerd door het ontwikkelingsteam van Final Fantasy XIII; het illustratieboek "The Art of FINAL FANTASY XIII-2" met materiaal uit diverse ontwikkelingsfasen van de game; zes verzamelkaarten met hoogwaardige CG-illustraties van de hoofdpersonages in de game; en een lenticulair gedrukte High Definition-illustratie van het personage Lightning.

De Crystal Edition bevat alle hierboven beschreven zaken, waarbij de Composer Selected Soundtrack CD is vervangen door een uit 4 schijven bestaande Final Fantasy XIII-2 Original Soundtrack met de hele verzameling tracks uit de game in originele verpakking. Er wordt ook een zeer exclusief t-shirt meegeleverd dat nergens anders verkrijgbaar is. De Crystal Edition is slechts beperkt verkrijgbaar en wordt verpakt in een presentatiedoos.

Hoeveel de Limited Collector's en Crystal Edition zullen kosten is nog niet bekend. Beide edities kunnen vanaf vandaag worden gereserveerd in Europa, nog voordat de game op 3 februari 2012 zal worden uitgebracht.

Reacties