Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Details bekend over Greyhollow Island in Diablo 3

Het vervloekte eiland.

Blizzard Entertainment vertelt over Greyhollow Island in patch 2.4 van Diablo 3: Reaper of Souls. Dit doet het bedrijf op de blog van Battle.net.

Greyhollow Island ligt enkele kilometers verwijderd van de Westmarch kust. Vroeger woonde hier een zeer geavanceerde beschaving, maar deze is inmiddels om onbekende redenen uitgestorven. Op het eiland rust een vloek.

Om het gevoel van afzondering te versterken kom je nauwelijks mensen tegen. Wel is het eiland rijk aan (boven)natuurlijke vijanden.

Greyhollow Island is geïnspireerd door de kust bij de staat Oregon in de Verenigde Staten. Technisch artiest Neal Wojahn vertelt over de Begraafplaats van de Stille Oceaan, een gebied waar bovenproportioneel veel schepen zijn gezonken. "Greyhollow Island is even verraderlijk," zegt Wojahn. "Toen ik jong was zag ik vergrijste schepen wegzinken in het zand."

Blizzard Entertainment kondigde tijdens de Blizzcon 2015 Greyhollow Island en patch 2.4 aan. De update voegt nieuwe monsters, events, dungeons en bonusgebieden toe alsmede aanpassingen aan Class Sets.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties