Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny-vervolg is in ontwikkeling

Eerste deel heeft bijna tien miljoen spelers.

Een Destiny-vervolg is in ontwikkeling bij Bungie, zo meldt uitgever Activision in diens laatste financiële rapportage. Daarnaast zegt het bedrijf dat het eerste deel bijna tien miljoen geregistreerde spelers heeft.

Activision vertelt tevens dat er meerdere uitbreidingspakketen in ontwikkeling zijn voor Destiny. Buiten het feit dat het vervolg al in ontwikkeling is, wordt er niets vertelt over deel twee.

In de rapportage van het bedrijf staat dat de gemiddelde Destiny-speler ongeveer drie uur per dag inlogt om te spelen. Activision zegt dat Destiny 'de grootste lancering van een nieuwe franchise ooit' is en 'één van de tien grootste gamelanceringen ooit in de Verenigde Staten'.

Call of Duty: Advanced Warfare is volgens het bedrijf de meest vooruitbestelde game van het jaar. De exacte aantallen hiervan zijn echter niet bekend.

In de Destiny review van Sander lees je zijn mening over de first-person RPG van Bungie. Destiny-uitbreiding The Dark Below is vanaf 9 december verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties