Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny: The Taken King - Warlock subclass quests: Path of the Voidwalker, Sunsinger, Stormcaller

Unlock de Voidwalker's Bond, Sunsinger's Bond en Stormcaller Bond.

Destiny: The Taken King - Warlock subclass quests: Voidwalker, Sunsinger, Stormcaller

Deze walkthrough toont je stap-voor-stap hoe je de Warlock subclass quests voor de Voidwalker, Sunsinger en Stormcaller in Destiny: The Taken King voltooit.

Al deze quests leveren een specifiek level 40 class item met 220 defense op. Hou er echter rekening mee dat de beloningen pas op 15 september beschikbaar zijn. Voltooi de quests dus niet eerder.

Ga om te beginnen naar Ikora Rey, the Warlock Vanguard in Hall of Guardians


Path of the Voidwalker quest

Ikora Rey heeft een quest voor je als je de Voidwalker subclass hebt geactiveerd. Als je de Sunsinger of Stormcaller subclass in gebruikt hebt, moet je veranderen, de Tower verlaten en terugkeren. Van subclasses in de Tower veranderen, doet de quest niet verschijnen.

Slay Enemies: Net zoals bij alle subclass quests, moet je tijdens het eerste deel 50 vijanden verslaan met de Nova Bomb, granaten of melee-aanval. Makkelijk natuurlijk en het zou je niet langer dan enkele minuten moeten duren. Onze suggestie is om de kills het natuurlijk te laten gebeuren, maar als je echt op zoek bent naar een goede plaats te farmen, raden we Steppes op Aarde aan. Hier bevinden zich enkele groepjes van lage level Fallen.

Create Orbs of Light: Deze is wat vervelender. Je moet 25 Orbs met je Nova Bomb genereren. Concreet betekent dit vijanden met je super ability doden. De makkelijkste manier om dit te doen als een Fireteam. Iedereen gebruikt zijn super om Orbs te genereren voor de anderen, waardoor hun super herlaadt en de cyclus in stand blijft.

Complete the Path: Je moet je Voidwalker subclass helemaal upgraden. Als je een Destiny veteraan bent, heb je dit waarschijnlijk al lang gedaan. Als dit nog niet het geval is, moet je de subclass gebruiken en een heleboel XP verdienen. Jammer genoeg bestaat hier geen binnenweg voor. De Vanguard en Crucible bounties helpen, maar je zal er gewoon wat tijd in moeten steken.

Ikora's Challenge: Je moet een Strike voltooien en drie keer met de Nova Bomb 7 Orbs in een enkele ontploffing genereren. Niet helemaal moeilijk, maar wel makkelijk te missen. We raden je aan om dit met een goed communicerend Fireteam te doen. Je vrienden houden een groep vijanden in bedwang tot je een goede super ontketent. Trek de Exotic helm Light Beyond Nemesis aan om voor extra Orbs te zorgen. De gemakkelijkste optie hier is Undying Mind op Mars. Een goed gemikte Nova Bomb tussen een groep Major-vijanden zorgt al snel voor 7 of 8 Orbs. Devil's Lair is een andere optie, maar ook het pad naar de Nexus boss met alle Vex Goblins op de klif is een goede plaats om te farmen.

Beloning: Voor al je harde werk krijg je de coole Voidwalker's Bond, een level 40 item met 220 defense.


Path of the Sunsinger quest

Je krijgt deze quest van Ikora Rey, de Warlock Vanguard in Hall of Guardians. Als je de Tower binnenkomt met de Sunsinger subclass geactiveerd, zie je de quest meteen. Als je nog van subclasse moet veranderen, moet je eerst de Tower verlaten en terugkomen.

Slay Enemies: Je moet 50 vijanden met je Radiance, granaten en melee aanval verslaan. Dit is makkelijk, want met Radiance smijt je 10 seconden granaten in het rond. Een goede plaats om te farmen, is Anchor of Light op de Maan. Je vindt er een hoop Fallen die snel respawnen.

Create Orbs of Light: Je doel is het genereren van 25 Orbs met je Radiance. Met het tempo waarmee je super Orbs maakt, is dit snel geklaard. Zoek vijanden die met één granaat sterven. De Dark Beyond is een goede missie, bij het deel waarbij Ghost fluistert dat je de Hive hebt wakker gemaakt. Als je problemen hebt met het heropladen van je super, breng dan twee vrienden mee en genereer Orbs voor elkaar.

Complete the Path: De kans is groot dat je Sunsinger subclass al helemaal hebt geupgrade. Moest dit nog niet het geval zijn, moet je een heleboel XP verdienen terwijl je de subclass gebruikt. Werk nog openstaande verhaalmissies af en voltooi zeker elke dag de Vanguard en Crucible bounties. Spijtig genoeg bestaat er geen binnenweg.

Ikora's Challenge: Je moet een Strike voltooien en 20 vijanden met Radiance doden. Dit is behoorlijk simpel met je erg krachtige super. Activeer Radiance in de kamer waar de Fallen en Hive met elkaar vechten in Devil's Lair. Als je het goed doet, kan je tot 15 kills met één super behalen. Communiceer echter goed met je team. Je wilt niet dat zij iedereen afslachten voor je je super kunt activeren.

Beloning:Als beloning krijg je de Sunsinger's Bond, een level 40 class item met 220 defense. Tot je iets beter hebt, moet je dit absoluut dragen.


The Stormcaller's Path

De manier om de Stormcaller in The Taken King te ontgrendelen, verschilt erg met die uit het verleden. Daarom hebben we er een aparte pagina aan gewijd:

- Zo voltooi je de Stormcaller quest - The Stormcaller's Path.


- Raadpleeg ook onze gids voor de Destiny: The Taken King - Titan subclass quests.

- Lees onze gids om de Destiny: The Taken King - Hunter subclass quests te voltooien.

- Voor nog meer Destiny informatie ga je terug naar de index van onze Destiny: The Taken King walkthrough en gids.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties