Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny: The Taken King vestigt downloadrecord

"De franchise wint wederom aan momentum"

Destiny: The Taken King vestigt het record voor meest gedownloade game op de eerste verkoopdag in de geschiedenis van PlayStation, laat uitgever Activision weten.

Hoewel concrete cijfers niet beschikbaar zijn, zegt Activision baas Eric Hirshberg dat het de oorspronkelijke release van Destiny vorig jaar september overstijgt. Dat was op zijn beurt weer de grootste launch van een nieuwe gamereeks in de geschiedenis. "Het is veilig om te stellen dat de Destiny-franchise wederom aan momentum wint", zegt Hirshberg.

The Taken King brak niet alleen het downloadrecord, maar de uitgever zag ook een toename in de piek van het totaal aantal speler dat op een dag online was en de hoeveelheid spelers die op hetzelfde moment online waren.

Destiny: The Taken King is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Lees onze Destiny: The Taken King walkthrough voor de ultieme gids om Oryx te verslaan.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties