Skip to main content

Destiny: The Taken King - Titan subclass quests: Path of the Defender, Striker, Sunbreaker

Unlock de Defender’s Mark, Striker's Mark en Sunbreaker's Mark.

Destiny: The Taken King - Titan subclass quests: Defender, Striker, Sunbreaker

Deze walkthrough toont je stap voor stap hoe je de Titan subclass quests voor de Defender, Striker en Sunbreaker in Destiny: The Taken King vlotjes voltooit.

Elk pad levert een nieuwe Mark op. Deze zijn echter pas beschikbaar op 15 september beschikbaar. Voltooi de quests dus pas na de release van The Take King.

Als je klaar bent om te beginnen, ga je naar Zavala in de Hall of Guardians in de Tower


Path of the Defender Quest

Zorg dat je met de juiste subclass bent uitgerust om de quest te vinden. Om de quest te beginnen, bezoek je de Titan Vanguard Zavala. Die vind je in de Hall of Guardians. Wees zeker dat je de Defender subclass gebruikt, zodat je de quest kunt aannemen en beginnen. Als je van je Striker naar Defender verandert terwijl je in de Tower bent, moet je naar Orbit gaan en terugkomen om de quest te zien.

Slay Enemies: Dit doe je door 50 vijanden binnen je Ward of Dawn te verslaan of door granaten of melee-aanvallen te gebruiken. Het Ward of Dawn-gedeelte laat je best achterwege, aangezien dit niet betrouwbaar is. Concentreer je op je melee en je granaten, en je bereikt heel snel je doel. Het makkelijkst is om in op patrouille te gaan op Aarde en de Steppes te verkennen. Vanaf hier loop je rond en verzamel je de nodige kills. Je kunt dit natuurlijk op veel plaatsen doen, dus kies gewoon degene waar je je het best bij voelt.

Create Orbs of Light: Hiermee wordt bedoeld dat je 25 Orbs met je Ward of Dawn moet genereren. Dit is niet anders dan het creëren van Orbs voor de Bladedancer en Gunslinger, dus zoek een Fireteam en combineer super abilities met elkaar. Je vrienden moeten hun supers gebruiken om Orbs te genereren zodat jij deze kunt oppikken om zelf je super te gebruiken. Als je het goed doet, kun je voortdurend elkaars Orbs gebruiken tot je klaar bent.

Complete the Path: Voor deze stap moet je de Defender subclass helemaal upgraden, wat je normaal reeds gedaan hebt. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het slechts een kwestie van de benodigde XP verzamelen. Deze krijg je in elke verhaalmissie die je nog niet volbracht hebt, of door iedere dag Vanguard en Crucible bounties te behalen. De keuze is aan jou, maar lees meer over XP behalen in Destiny: The Taken King.

Zavala's Challenge: Deze is een beetje anders, maar vrij eenvoudig. Je moet een Strike vervolledigen, je Fireteam met een Blessing of Light of Weapon of Light warden en 30 kills verzamelen met je team. Je super moet dus ofwel een Blessing of Light, ofwel een Weapon of Light zijn. Ga in dit geval voor het laatste. Eens je de bel hebt neergezet, moet je Fireteam erdoor lopen en daarna moet je 30 kills verzamelen. Als je Fireteam 30 kills haalt voor het einde van de Strike terwijl ze onder de invloed van een Blessing of Light of Weapons of Light zijn, ben je klaar.

Beloning: Je beloning voor al dit harde werk is het Defender's Mark, een strak uitziend stukje gear dat exclusief is voor Destiny: The Taken King. Hou er wel rekening mee dat als je dit voor 15 september 2015 leest, je de quest best afhoudt tot The Taken King lanceert. Je zou anders je prijs kunnen missen.


Path of the Striker Quest

Als je in de Tower van subclass verandert, moet je eerst weggaan en terugkomen om de quest te vinden. Ook voor deze quest moet je Zavala in de Hall of Guardians opzoeken. Die geeft je de quest als je de Striker subclass gebruikt. Eens je de quest hebt aangenomen, moet je het volgende doen.

Slay Enemies: Je moet 50 vijanden met je Fist of Havoc, granaat- of melee-aanvallen doden om dit te behalen. Je kunt je super ability Fist of Havoc gebruiken, maar je verzamelt vooral kills met granaten en mêlee. Ook hier zijn de Steppes op Earth de makkelijkste locatie om kills te halen. Eigenlijk is elke plaats goed waar je vijanden van een laag level vindt.

Create Orbs of Light: Hier moet je 25 Orbs met je Fist of Havoc creëren. Doe dit met een Fireteam, zodat je elkaars Orbs kunt gebruiken om snel je super ability in te zetten. De Mothyards op Earth en de Anchor of Light op de Moon zijn hiervoor handige locaties. Het maakt niet uit, zolang er veel vijanden zijn die snel respawnen.

Complete the Path: Om dit af te werken, moet je de Striker subclass helemaal upgraden. Veteranen hebben dit ongetwijfeld al gedaan. Indien niet verzamel je snel als mogelijk de nodige XP. Behaal de beschikbare Vanguard of Crucible bounties en werk open verhaalmissies af. Je krijgt ook XP voor kills, maar dat is amper genoeg om de subclass volledig te upgraden.

Zavala's Challenge: Dit is de moeilijkste. Je moet een Strike met de Fist of Havoc vervolledigen en zeven Orbs in een klap te genereren. En dit drie keer. Het is niet leuk en je moet je Fist of Havoc drie keer heel goed gebruiken om erin te slagen. Indien je de Exotic Crest of Alpha Lupi hebt gelevelled trek je deze best nu aan, zo kan je extra Orbs genereren. De beste Strike hiervoor is Undying Mind op Mars. Tijdens die missie word je meermaals overspoeld door Major-vijanden met een gele health-balk. Gebruik je Super middenin zo'n bende en je krijgt gegarandeerd 7 of 8 Orbs per keer. Werk samen met je team om snel terug je Super-balk op te laden. De openingskamer van de Will of Crota-strike kan ook een goede locatie zijn om deze stap te beëindigen, alsook de laatste gang vooraleer je bij de baas van de Nexus-strike op Venus terecht komt.

Beloning: De beloning voor het afwerken van deze subclass quest is de Striker's Mark. Denk eraan dat je de quest best na de lancering van The Taken King afwerkt zodat je je beloning zeker krijgt!


Path of the Sunbreaker

Binnenkort!


- Lees onze gids om de Destiny: The Taken King - Hunter subclass quests te voltooien.

- Raadpleeg ook onze gids voor de Destiny: The Taken King - Warlock subclass quests.

- Extra Destiny informatie nodig? Ga dan naar het begin van onze Destiny: The Taken King walkthrough en gids.

Read this next