Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny: The Taken King - The Sunless Cell Strike walkthrough

Versla Alak-Hul, the Darkblade met deze The Sunless Cell Strike walkthrough voor Destiny: The Taken King.

Deze walkthrough wijst je een veilige weg door de The Sunless Cell Strike in Destiny: The Taken King. De naam verwijst naar de Hive cel die Alak-Hul, the Darkblade herbergt. Om deze vijand te elimineren, moet je met een gebalanceerd Fireteam op stap. Ga wanneer jullie klaar zijn naar de Dreadnaught.

Van het startgebied ga je door enkele gangen in de richting van de indicator op je map, tot je bij The Founts komt. Zoek een gat in de vloer met een uitzicht op enkele vijanden. Schakel ze van deze positie uit en spring vervolgens naar beneden. Schakel de overgebleven Thrall en Acolytes uit.

Ga door de gang en bereid je voor op enkele Hallowed Wizards. Deze hebben een rood schild, wat betekent dat een Solar wapen een voordeel biedt. De Wizards zijn lastig, maar zouden geen echte problemen mogen geven.

Schakel de vijanden uit en ga door de deur naar The Asylum. Deze kamer bevat een deur die door batterijen gesloten blijft. Je moet beide batterijen links en rechts uitschakelen voor je verder kan. Elk mechanisme is door bewegende platformen, Wizards en Shriekers omsingeld. De Wizards schakel je van op een afstand uit en de Shriekers elimineer je met een Void wapen. Spring op de platformen die naar de batterij leiden. Wanneer beide batterijen gehackt zijn en de vijanden dood, ga je verder door de deur.

In de volgende kamer stoot je op een groep Taken. Nadat je de eerste hebt uitgeschakeld, volgen nog enkele golven. Blijf ze allemaal afslachten tot een Hive Wizard verschijnt. Als je een Nightstalker in je team hebt, is zijn Shadowshot tegen deze vijanden erg handig. Schakel als een team de Wizard uit door mobiel te blijven en veilig te schuilen wanneer nodig.

Ga na de veldslag verder naar de volgende kamer. Navigeer door de gangen door de indicator op je map te volgen, tot je bij de Hanging Crypts komt. Je komt steeds dichter bij Darkblade zijn cel, maar eerst moet je nog met een kamer vol Shriekers afrekenen. Blijf hoog op de trappen en schakel de vijanden van op een afstand uit. Als je toch dichtbij de Shriekers moet komen, laat je één Fireteamlid lokaas spelen terwijl de twee andere de schade uitdelen.

Ga door de kamer en gebruik de pillaren als beschutting tegen de overgebleven Shriekers. Tenslotte verschijnen nog enkele Taken en een Wizard op de scène. Wanneer deze ook zijn vernietigd, kan je verder naar Darkblade zijn cel. Schakel nog enkele Thrall in de gang uit en spring tenslotte beneden in de duisternis.

Versla Alak-Hul Darkblade

Darkblade verschuilt zich in het donker, met zijn gigantische bijl die je met één slag kan doden. Thrall en Cursed Thrall vergezellen hun baas. Focus op de handlangers en hou voldoende afstand van Darkblade.

Wanneer de adds zijn vernietigd en het tijd is om Darkblade onder handen te nemen, spreid je het Fireteam zo ver mogelijk uit elkaar om te voorkomen dat heel het team met één slag wordt weggeveegd. Hij kan namelijk van uit de duisternis opeens in het midden van je groep tevoorschijn komen. Let op je radar om Darkblade zijn bewegingen in het oog te houden.

Als je moedig bent, stap je uit de cirkel om Darkblade te lokken. Soms stapt hij zelf in de lichtcirkel en kan je hem heel de tijd in je vizier houden. Maar meestal is het moeilijk om Darkblade lang in je gezichtsveld te houden. Daarom gebruik je het best een wapen dat met één schot veel schade berokkent, zoals een raketlanceerder of een sterke sniper rifle.

Communiceer goed met je teamleden: laat één iemand met de Thrall afrekenen, terwijl de twee andere op Darkblade focussen. Als iedereen voldoende afstand houdt van elkaar, is het makkelijker om niet overrompeld te worden en gewonde teamleden te op de been te helpen.

Wanneer Darkblade zijn health bijna op is, valt zijn helm af en wordt hij sneller. Maar tegen die tijd hebben jullie al goed door hoe het gevecht werkt. Blijf gewoon doorgaan met wat je bezig bent om uiteindelijk Alak-Hul te verslaan.


- Meer informatie over de Taken King Strikes nodig? Ga dan snel naar onze Destiny: The Taken King walkthrough en gids.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties