Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny: The Taken King - Stormcaller quest - The Stormcaller’s Path

Unlock de Warlock Stormcaller subclass door The Stormcaller’s Path, A Spark in Shadow en Bottle the Arc quests te voltooien in Destiny: The Taken King.

Deze gids legt je precies uit hoe je de Warlock The Stormcaller's Path quest voltooit en de Warlock Stormcaller subclass ontgrendelt. Om deze quest te kunnen doen, moet je eerst de eerste story mission, The Coming War, voltooien.

Als je hiermee klaar bent, ga je naar de Tower en praat je met Ikora Rey. Zij geeft je de The Stormcaller's Path quest. Accepteer de uitdaging en ga naar Orbit.

Voltooi A Spark in Shadow

Ga naar Mars en activeer de level 25 A Spark in Shadow quest. Je komt aan in de Buried City. Gebruik je Ghost om te navigeren en vecht je een weg door de verschillende vijanden die je onderweg tegenkomt.

Blijf vechten tot je in een zone met de naam Freehold Station aankomt. Dit gebied is vrij donker, maar je zou het moeten herkennen uit de verhaalmissies. Ga verder in de enige richting dat je kunt gaan en schakel onderweg natuurlijk de vijanden uit. Uiteindelijk kom je bij Tharsis Junction aan.

Net voor je Tharsis Junction bereikt, krijg je een nieuw objectief om de Conductive Disciples te vernietigen. Je moet er drie verslaan. In de praktijk zijn dit niet meer dan Hobgoblins met een gele balk, dus ze zouden je weinig problemen moeten opleveren. Een volledig geupgrade Year 1 Exotic Weapon is genoeg om je veilig door dit deel te loodsen. Een nog beter Year 2 wapen maakt het natuurlijk nog makkelijker.

Wanneer je uiteindelijk bij Tharsis Junction aankomt, zie je een time gate. Dit is je eerste prioriteit om het aantal Vex vijanden te beperken terwijl je met Vekron, the Conductive Mind vecht.

Vekron verschijnt kort nadat je de gate hebt vernietigd. De Hydra met een gele balk bekamp je het beste met raketten. Wij schakelden hem uit met vijf of zes raketten uit een willekeurige raketlanceerder met 170 damage, misschien zelfs wat minder. Je kunt gebruiken wat je wilt, wees gewoon zeker je zijn oog achter het schild raakt. Het enige trucje waar je voor moet oppassen, is de Conductive Mind zijn teleportaties. Wees dus niet verbaasd dat hij ineens achter je staat wanneer je probeert te schuilen.

Wanneer de Conductive Mind is verslagen, ga je in de Bottle the Arc quest automatisch naar de PvP map op Mars. Hier kan je de Stormcaller super ability gebruiken. Maar voor je dit kan doen, moet je eerst een paar vijanden uitschakelen.

Voltooi Bottle the Arc

Terwijl je van de ene kant van de map naar de andere gaat, zie je een objectief die je vertelt om de eerste meditatie te beginnen. Deze doe je onder de grond, waar het lijkt alsof er iets ontploft is. Zoek een plaats waar veel energie de lucht inschiet en let natuurlijk op de objective marker die de precieze plaats aangeeft.

Verdedig jezelf tijdens de meditatie en ga vervolgens naar de tweede en derde meditaties. Wanneer je klaar bent, ga je helemaal terug naar het begin van de map. Nu ontgrendel je eindelijk de Stormcaller super ability.

De rest van de missie is puur plezier. Je super ability laadt heel snel op en je moet hem gewoon gebruiken tot alles dood is. Duw op L1/R1 of LB/RB om de super te activeren en R2 of RT om te schieten. Loop in het rond en elektrocuteer iedereen op je pad. De bliksem herlaadt om de paar seconden, dus er geen reden om zuinig te zijn.

Verdien de Stormcaller's Bond

Wanneer je klaar bent, ga je terug naar Orbit. Praat met Ikora Rey in de Tower voor je beloning. Je krijgt de Stormcaller's Bond.

Proficiat, je mag jezelf nu officieel een Stormcaller noemen.


- Lees ook hoe je de Nightstalker quest - The Nightstalker's Trail voltooit.

- Of keer terug naar de index van onze Destiny: The Taken King walkthrough en gids.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties