Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny: The Taken King - Shield Brothers Strike walkthrough

Versla de Bond Brothers Valus Tlu’urn en Valus Mau’ual met deze Shield Brothers Strike walkthrough voor Destiny: The Taken King.

Deze walkthrough vertelt je alles dat je moet weten over de Shield Brothers Strike in Destiny: The Taken King. Inclusief het Cabal ship binnendringen, het Siege Team vinden en de Goliath Tank vernietigen. En natuurlijk leggen we uit hoe je de boss fight tegen de Bond Brothers Valus Tlu'urn en Valus Mau'ual het beste aanpakt. Het is een erg hectisch gevecht, wees dus zeker dat je met een goed gebalanceerd Fireteam vertrekt.

Je begint in de Mausoleum met het objectief “Board the Cabal Ship”. Dit doe je door simpelweg naar het waypoint in de verte te lopen. Onderweg kom je natuurlijk vijanden tegen, dus schakel ze uit om je wapens al wat op te warmen.

Blijf de waypoints door de gangen in het ruimteschip volgen tot je in een omgeving komt die de Dantalion Exodus VI heet. Je objectief update naar “Find the Siege Team”, wat eigenlijk neerkomt op het uitschakelen van alle vijanden.

Terwijl je bezig bent met het afslachten van je tegenstanders, bots je tenslotte op een Goliath Tank. Je objectief update opnieuw naar “Destroy the Tank”. Blijf op de balkons boven de tank en doe critical damage aan de vier poten. Wanneer één poot begint te branden, schakel je over naar de volgende. De tank valt in duigen wanneer alle vier de poten zijn vernietigd.

Nadat de Goliath Tank is uitgeschakeld, verandert je objective naar “Reach the Command Deck”. Je moet een stuk teruggaan van waar je met de tank vocht. Als je de weg niet vindt, neem je Ghost bij de hand. Hij brengt je naar een gebied met Taken vijanden. Schakel ze uit en volg de waypoints verder door het ruimteschip.

Uiteindelijk kom je aan bij Narthex, een ronde kamer met in het midden een grote constructie. Laat je Ghost de constructie onderzoeken en het laatste baasgevecht van de Shield Brothers Strike begint.

Versla de Bond Brothers

De eerste broer die ten tonelen verschijnt is Valus Mau'ual. Zijn belangrijkste wapen is zijn grootte en agressie. Deze bruut loopt wild naar je toe en probeert je met zijn melee-aanvallen letterlijk een kopje kleiner te maken. Blijf dus zo ver mogelijk bij hem vandaan. Zijn critical hit point is zijn grote Cabal hoofd. Op verschillende momenten wordt hij bijgestaan door kleine handlangers. Wanneer zijn health te laag zakt, verlaat Valus Mau'ual de arena.

De tweede broer, Valus Tlu'urn, is minder agressief dan de eerste baas. Je kan zelfs relatief dicht in zijn buurt komen zonder dat je gevaar loopt. Deze kerel smijt echter dodelijke raketten in je richting. Waar deze projectielen landen, wordt op de vloer weergegeven. Wanneer hij jou in zijn vizier krijgt, moet je blijven bewegen. Hij blijft non-stop vuren tot hij sterft of wanneer hij zijn oog op een ander lid van je Fireteam laat vallen. Bovendien heeft hij een koepel die hem tegen aanvallen beschermt. Wacht tot deze verdwijnt of loop naar binnen en bevecht hem met je zwaard. En natuurlijk, let zoals altijd op voor adds.

Wanneer de gezondheid van Valus Tlu'um sterk is afgenomen, snelt Valus Mau'ual hem te hulp. Tijdens dit hectische deel van het gevecht komen de nieuwe super abilities erg van pas. De Hunter Nightstalker zijn Shadowshot is handig om beide broeders aan elkaar vast te binden, waarna vervolgens de Sunbreaker en Warlock Stormcaller hun krachten ontplooien. Met een goede coördinatie duurt het uiteindelijk niet lang om de Bond Brothers hun genadeslag te bezorgen.


- Op zoek naar meer informatie over de The Taken King Strikes? Lees dan snel onze Destiny: The Taken King walkthrough en gids.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties