Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny: The Taken King - Nightstalker quest - The Nightstalker’s Trail

Unlock de Hunter Nightstalker subclass door The Nightstalker’s Trail en A Ranger Lost quests te voltooien in Destiny: The Taken King.

Deze gids legt je precies uit hoe je de Hunter Nightstalker's Trail quest voltooit en de Hunter Nightstalker subclass ontgrendelt. Om deze quest te kunnen doen, moet je eerst de eerste story mission, The Coming War, voltooien.

Als je hiermee klaar bent, ga je naar de Hall of Guardians en praat je met Cade-6. Hij geeft je de Nightstalker's Trail quest. Accepteer de uitdaging en ga naar Orbit.

Voltooi A Ranger Lost

Je bestemming is Venus en je zou er nu een openstaande quest met de naam "A Ranger Lost" moeten zien. Activeer deze en geniet van het openingsfilmpje. Je komt aan in Campus 9. Ga wat verder tot je bij de Endless Steps komt. Onderweg reken je met elke Vex vijanden af die je iets in weg probeert te leggen.

Beklim de Endless Steps terwijl je nog meer Vex trotseert. Bovenaan krijg je het Respawning Restricted bericht. Dit is het teken om je om te draaien en nog wat meer te vechten. Dit zou niet lang mogen duren en een volledig geupgrade Year 1 Exotic Weapon is meer dan genoeg om de job te klaren.

Wanneer iedereen is uitgeschakeld, ga je terug de Endless Steps op en vervolgens naar de oude poort. Je vindt een Ghost op de grond. Gebruik de jouwe om aan het eerste deel van de quest een einde te maken. Hierna komt nog wat geweld en ga je met je nieuwe super ability aan de slag.

Je wordt meteen naar een ander deel van Venus gebracht. Als je veel PvP hebt gespeeld, herken je deze omgeving onmiddellijk. Lokaliseer Tevis en elimineer elke vijand op je pad. Als je hem vindt, begint een korte cutscene. Na het filmpje kan je met je nieuwe Nightstalker subclass aan de slag.

De Nightstalker super ability werkt als elke andere: duw op L1/R1 of LB/RB om hem te activeren. Deze vaardigheid moet niet opladen en je Hunter vuurt onmiddellijk een pijl in de richting van je vizier. Zelfs als je mist, bindt de Void arrow de dichtstbijzijnde vijanden aan elkaar. Dit is vooral handig als je wil voorkomen dat die lastige Wizard heel de tijd in het rond vliegen en je het leven zuur maken.

Keer terug naar waar je vandaan komt en ga naar het midden van de omgeving. In PvP zou hier de B vlag staan. Je krijgt een heleboel vijanden voorgeschoteld. Ideaal om je nieuwe super ability op te oefenen. Je super herlaadt om de vijf seconden. Laat je dus volledig gaan en wees zeker niet zuinig.

Verdien de Nightstalker's Cloak

Wanneer alle vijanden zijn vernietigd, eindigt de quest en keer je terug naar Orbit. Ga zeker naar de Tower om nog een keer met Cade-6 te praten. Als beloning voor je harde werk, krijg je de Nightstalker's Cloak.

Proficiat, je mag jezelf nu officieel een Nightstalker noemen!


- Lees ook hoe je de Stormcaller quest - The Stormcaller's Path voltooit.

- Of keer terug naar de index van onze Destiny: The Taken King walkthrough en gids.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties