Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny: The Taken King - Hunter subclass quests: Path of the Bladedancer, Gunslinger, Nightstalker

Unlock de Bladedancer's Cloak, Gunslinger's Cloak en Nightstalker's Cloak.

Destiny: The Taken King - Hunter subclass quests: Bladedancer, Gunslinger, Nightstalker

Deze walkthrough legt stap voor stap uit hoe je de Hunter subclass quests voor de Bladedancer, Gunslinger en Nightstalker in Destiny: The Taken King voltooit.

Elke quest levert een coole Cloak op. Hou er echter rekening mee dat de beloningen pas op 15 september beschikbaar zijn. Voltooi de quests dus niet eerder.

Ga naar Cayde-6 in de Hall of Guardians in de Tower om te beginnen.


Path of the Bladedancer Quest

Zorg dat de juiste subclass gebruikt wanneer je op Cayde-6 afstapt. Ze geeft je acht stappen die je moet voltooien. In de praktijk zijn het er echter slechts vier, want de helft houdt niet meer in dan een praatje slaan.

Slay enemies: Het eerste deel van de quest is simpel: versla 50 vijanden met je Arc Blade, granaten of melee-aanval. Maak je niet te druk in dit zo snel mogelijk te willen voltooien, maar laat het natuurlijk gebeuren tijdens het spelen. Als je toch wil dat het wat sneller gaat, doe dan een patrouille op de Aarde en baan je een weg door de vijanden rond de Steppes. Dit hoeft niet langer dan 10 minuten te duren.

Create Orbs of Light: In het tweede deel moet je 25 Orbs met je Arc Blade genereren. Opnieuw kan je je Bladedancer subclass gewoon gebruiken en alles natuurlijk laten gebeuren, of het forceren. Ga met een twee vrienden op patrouille en voed elkaar voortdurend Orbs of Light om jullie supers op te laden. Op deze manier duurt het niet langer dan een 15 à 30 minuten.

Complete the Path: De meeste Destiny spelers hebben dit waarschijnlijk al gedaan, maar deze stap vereist dat je de Bladedancer subclass helemaal upgrade. Hier bestaan echter geen binnenwegen voor, dus je moet gewoon veel XP verzamelen. Vergeet zeker niet de dagelijkse Vanguard en Crucible bounties te voltooien.

Cayde's Challenge: Deze is de moeilijkste uitdaging: voltooi een Strike en gebruik de Arc Blade om 3 Major vijanden en 15 gewone vijanden te doden. De 15 vijanden uitschakelen is niet zo moeilijk en is het makkelijkste in een Strike met veel Thrall. De drie Majors is andere koek en je moet goed met je team communiceren. Laat hen de Major tot vlakbij de dood brengen en schakel hem dan uit met je Arc Blade. Undying Mind is hiervoor de beste optie, maar Devil's Lair is ook een goede kandidaat. Trek de Exotic Crest of Alpha Lupi aan om wat meer Orbs te genereren.

Beloning: Voor het voltooien van deze quest krijg je de Bladedancer's Cloak, die er badass uitziet. Alleen jammer dat iedereen en zijn moeder deze de komende weken gaat dragen.


Path of the Gunslinger Quest

Bezoek Cayde-6 in de Hall of Guardians in de Tower. Wees zeker dat je de Gunslinger subclass hebt geactiveerd. Na elke stap van deze quest moet je Cayde opnieuw bezoeken om de volgende opdracht te krijgen.

Slay Enemies: Voor deze eerste stap moet je 50 vijanden met je Golden Gun, granaten of melee aanval verslaan. Vergeet je Golden Gun even en ga naar de Steppes op Aarde. Loop rond en smijt granaten in het rond. Focussen op je super is tijdverlies.

Create Orbs of Light: Nu moet je 25 Orbs met je Golden Gun genereren. En we moeten eerlijk zijn: dit is een lastige taak. Met je Golden Gun kan je slechts drie kills scoren en die garanderen niet eens een Orb. Onze suggestie is om te focussen op Major vijanden. De kans op Orbs gaat naar boven, die op hun beurt de super van je vrienden voeden.

Complete the Path: Om het pad te vervolledigen moet je de Gunslinger subclass volledig upgraden. Een tijdrovend proces. Als je dit al gedaan hebt, herkent Cayde dit en ga je verder naar het laatste deel van de quest. Sta je nog niet zo ver, dan moet je zoveel mogelijk XP verzamelen. Denk er aan om elke dag je Vanguard en Crucible bounties te voltooien.

Cayde's Challenge: Je moet een Strike voltooien en met de Golden Gun 3 Major vijanden en 15 gewone vijanden uitschakelen. Dit klinkt moeilijker dan het is. Noodzakelijk is wel een Fireteam waarmee je goed communiceert. De rest van de spelers moeten er voor zorgen dat je genoeg kills scoort en Orbs krijgt om je super op te laden. Met willekeurige spelers is dit heel wat lastiger.

Beloning: Je krijgt voor al je moeite de Gunslinger's Cloak. Erg stijlvol.


The Nightstalker's Trail

De manier om de Nightstalker in The Taken King te ontgrendelen, verschilt erg met die uit het verleden. Daarom hebben we er een aparte pagina aan gewijd:

- Zo voltooi je de Nightstalker quest - The Nightstalker's Trail.


- Raadpleeg ook onze gids voor de Destiny: The Taken King - Warlock subclass quests.

- Lees onze gids om de Destiny: The Taken King - Titan subclass quests te voltooien.

- Op zoek naar nog meer Destiny informatie? Ga dan naar onze Destiny: The Taken King walkthrough en gids.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties